Tuinhout en hekwerk bestellen in Eindhoven

Zou u graag hekwerken willen laten plaatsen in Eindhoven of omgeving? Of bent u op zoek naar een bedrijf voor het bouwen van een tuinhuisje of een veranda? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij plaatsen voor onze klanten niet alleen hekwerk op maat, maar wij kunnen ook prachtige en veilige poorten neerzetten. Daarnaast transformeren wij tuinhout tot praktische tuinhuisjes, houten afscheidingen en ga zo maar door. Wilt u graag meer weten over onze diensten of bent u op zoek naar een echte hekwerkspecialist in Eindhoven of omgeving? Neem dan direct contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Maatwerk tegen de scherpst mogelijke prijs

Wij van Tielemans Hekwerk B.V. werken samen met zowel particulieren als  bedrijven in Eindhoven. Ons aanbod aan diensten bestaat niet alleen uit het plaatsen van hekwerk voor uw tuin, maar u kunt bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld het neerzetten van een spijlenhekwerk rondom een industrieterrein. Dit alles gebeurt uiteraard aan de hand van uw wensen en tegen de scherpst mogelijke prijs. Bent u op zoek naar een echte hekwerkspecialist die voor u het meest uiteenlopende hekwerk op maat kan plaatsen? Bij ons bent u dan in Eindhoven aan het juiste adres!

Ruim 25 jaar ervaring

Wanneer u voor ons bedrijf kiest,  dan schakelt u een hekwerkspecialist met ruim 25 jaar ervaring in. Hierdoor kunnen wij volledig voldoen aan uw wensen. Zo kunnen wij gaashekwerk plaatsen. Ook het neerzetten van statige poorten met een speciale, doorgedreven toegangscontrole is mogelijk. Bent u op zoek naar een bedrijf in Eindhoven voor een hekwerk, al dan niet inclusief toegangspoort? Aarzel dan niet langer en ervaar zelf de uitstekende service die wij onze klanten bieden.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Zou u ook graag hekwerken willen laten neerzetten bij uw huis of pand in  Eindhoven? Bent u op zoek naar een deskundig bedrijf die een hekwerk op maat kan neerzetten en dat tegen een scherpe prijs? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak! Wij nodigen u graag uit bij ons op het bedrijf of komen geheel vrijblijvend bij u langs.