Ideaal en doeltreffend

Naast de complete omheining rondom sportparken verzorgt Tielemans Hekwerk ook de inrichting rondom de sportvelden zoals de leunhekken en de ballenvangers.

Van voetbal tot hockey en van tennis tot atletiek of golf: elke sportactiviteit vraagt om een eigen speelveldafrastering. Uiteraard stemmen we elk product volledig af op de specifieke situatie en wensen van uw sportclub. Daarnaast zorgt eventuele gaas- of dubbelstaafmat bespanning voor effectieve bescherming tegen harde, ongecontroleerde ballen.

Onze ballenvangers en leunhekken onderscheiden zich door de bevestiging van een dubbelstaafmat met geluiddempende bevestigingsblokken aan de rechthoekige staanders. Hierdoor ontstaat een geluidsarme constructie. Het leunhek is bovendien voorzien van een buis waarop kinderen kunnen leunen, maar ook prima en veilig hun jassen kunnen leggen. De dubbelstaafmatten in het leunhek hebben geen uitstekende draden aan de boven- en onderzijde. Dit voorkomt dat kinderen zich kunnen bezeren. Deze eigenschappen maken de ballenvanger en het leunhek zeer geschikt als omheining voor trapveldjes.

Uiteraard is er de mogelijkheid om poorten te plaatsen in verschillende sportveldhekwerken. Hiervoor verwijzen wij u graag door naar poorten.

U kunt hieronder klikken op het type sportvelden hekwerk waarvan u de afbeeldingen van wilt bekijken.

Ballenvangers (PDF)
Leunhekken (PDF)