Ruim aanbod aan kwalitatieve hekwerken

Hekwerken kunnen tegenwoordig in tal van verschillende vormen worden uitgevoerd. U kunt er voor kiezen om gewoon gaashekwerk te plaatsen, maar u kunt ook kiezen voor het duurdere, stijlvoller ogende sierhekwerk. Voor welke type hekwerk u ook kiest, u zult u een beroep willen kunnen doen op de ervaring en expertise van een professioneel bedrijf. Wij van Tielemans Hekwerk B.V. kunnen u van dienst zijn.

Welke mogelijkheden hebben wij te bieden?

De Tielemans Hekwerk B.V. is een uitermate compleet bedrijf. Wij bieden onze klanten een ruim aanbod aan mogelijkheden. Wilt ook gebruik maken van onze diensten?

Dan kunt u bij ons terecht voor:

  • Sierhekwerk en dubbelstaafmathekwerk
  • Gaashekwerk en spijlenhekwerk
  • Plantsoenhekwerk en sportvelden hekwerk
  • Wandbekleding en hekwerk bekleding
  • Volières

Wij plaatsen dus niet alleen hekwerken voor particulieren, maar wij kunnen ook bedrijven hulp bieden bij het neerzetten van hekwerken.

hekwerken

Professioneel hekwerk tegen een scherpe prijs

Wanneer u er voor kiest om een beroep te doen op onze mogelijkheden, dan kunt u erop vertrouwen dat de hekwerken vakkundig geplaatst worden. Daarnaast hanteren wij ook een scherpe prijs voor onze werkzaamheden. Door onze ervaring van meer dan 25 jaar kunnen wij op efficiënte wijze te werk gaan. Bent u op zoek naar een echte specialist wanneer het aankomt op het plaatsen van hekwerken? Aarzel dan niet langer en neem direct contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Ook hekwerk laten uitvoeren?

Bent u overtuigd door de vele voordelen die het laten plaatsen van hekwerken met zich meebrengt en zou u graag een beroep willen doen op onze diensten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Ook kunt u een afspraak maken. Deze kan plaatsvinden bij ons op het bedrijf of bij u thuis. Wij helpen u graag op het gebied van hekwerken.