Hekwerk op maat

Steeds meer mensen uit Nijmegen kiezen ervoor om hekwerk naar hun wensen te laten plaatsen. Het laten neerzetten van hekwerken brengt interessante voordelen met zich mee. Zo vormt het een afscheiding om ongewenste bezoekers uit uw tuin te vormen, maar dat is niet alles. Het plaatsen van bijvoorbeeld van een sierhekwerk kan ook het aanzicht van uw huis verbeteren. Bent u van plan om uw woning samen met de tuin te voorzien van een op maat gemaakte hek? Aarzel dan niet langer en ontdek snel wat wij u op dit vlak te bieden hebben.

Totaalprogramma voor tuin en bedrijf

In het merendeel van de gevallen contacteren particulieren uit Nijmegen ons voor het plaatsen van hekwerk in hun tuin, maar ook bedrijven kunnen van onze diensten gebruik maken. Zo kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van bijvoorbeeld industrieel spijlenhekwerk? Dit soort hekwerk heeft als doel om het bedrijventerrein te beveiligen tegen ongewenste bezoekers. Daarnaast hebben onze klanten uit Nijmegen de mogelijkheid om poorten te laten plaatsen die voorzien zijn van een

toegangscontrole. Wij bieden onze klanten een zeer compleet aanbod aan diensten tegen de scherpste prijs!

Voordelig maatwerk voor particulieren en bedrijven

Wanneer u er als particulier of bedrijf uit Nijmegen of omgeving een hek wilt laten plaatsen, dan wilt u dat voor de best mogelijke prijs.  U wilt het liefst maatwerk, maar het moet wel betaalbaar zijn. Wij van Tielemans Hekwerk B.V. bieden dit onze klanten . Doordat wij meer dan 25 jaar ervaring hebben, kunnen wij hekwerken  neerzetten en daarbij de prijs zo laag mogelijk houden. Hierdoor ontstaat een goede prijs-kwaliteitverhouding waar iedere inwoner van Nijmegen haar voordeel mee kan doen.

Ook een beroep doen op onze diensten?

Of u nu voor uw tuin in Nijmegen op zoek bent naar gaashekwerk of u graag een industrieel spijlenhekwerk neergezet wilt hebben, u bent bij ons aan het juiste adres. Heeft u na het lezen van bovenstaande vragen of wenst u graag een vrijblijvende afspraak met ons te maken in Nijmegen? Neem dan direct contact met ons op.