Snelle plaatsing van kwalitatieve poorten

Bent u op zoek naar een bedrijf dat niet alleen een hekwerk voor u kan neerzetten, maar ook een toegangspoort? In dat geval bent u bij ons aan het juiste adres! Wij beschikken over een ruim assortiment aan poorten waardoor wij volledig aan uw wensen kunnen voldoen.

Laten plaatsen van tuinpoortjes

Wij van Tielemans Hekwerk bieden onze klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van twee verschillende poorten voor hun tuin. Het gaat daarbij om een staalmat poortje en een dubbelstaafmat poortje. Deze poortjes hebben allebei over een zeer veelzijdige werking. Daarnaast kunnen ze, door hun compacte formaat in combinatie met duurzaamheid, fungeren als toegangspoortje voor privé tuinen maar ook voor bijvoorbeeld een dierenweide.

Slider foto Tielemans Hekwerk

Ons aanbod bestaat uit verschillende standaard uitvoeringen, maar het is ook mogelijk om hekwerk op maat te laten plaatsen. Wilt u ook graag een kijkje nemen in ons aanbod aan poorten voor in de tuin? Ontdek ze dan snel hier op onze website!

Neerzetten van draaipoorten en schuifpoorten

Het spreekt voor zich dat wij onze klanten meer te bieden hebben dan uitsluitend tuinpoortjes. Wij kunnen bijvoorbeeld ook draaipoorten en schuifpoorten plaatsen. De poorten die over een draaiend systeem beschikken, staan bekend om hun veilige kenmerken. Door één van de draaipoorten van Tielemans Hekwerk te plaatsen, zorgt u ervoor dat u een veilige toegang tot uw eigendom heeft. Daarnaast worden onbevoegden ook op uiterst efficiënte wijze buiten gehouden. Eén van de belangrijkste nadelen van dit type poorten is helaas dat u er de ruimte voor moet hebben en dat is lang niet overal het geval. Het is bij Tielemans Hekwerk ook mogelijk om een schuifpoort te laten plaatsen. Op deze manier combineert u veiligheid en een beperkte ruimte, terwijl u ook nog eens kunt rekenen op een scherpe prijs.

Ook een beroep doen op onze diensten?

Bent u overtuigd door bovenstaande en wenst u één van de poorten uit ons assortiment te bestellen? Zou u graag een poort geheel op maat willen maken tegen een zo scherp mogelijke prijs? Ook dat is geen probleem! Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het plaatsen van hekwerk, maar van poorten die perfect zullen voldoen aan uw verwachtingen. Aarzel dan ook niet langer en neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, een offerte of een vrijblijvende afspraak.