Meer dan 25 jaar ervaring in hekwerk

Indien u graag hekwerken rondom uw tuin of oprit in Tilburg wilt, zult u daarvoor graag de hulp willen inschakelen van een ervaren hekwerkspecialist. Wij van Tielemans Hekwerk B.V. hebben u op dit vlak veel te bieden. Als bedrijf beschikken wij namelijk over meer dan 25 jaar ervaring. Hierdoor kunnen wij het meest complexe gaashekwerk of andere type hekwerk plaatsen. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Lees dan snel verder en ontdek wat wij onze klanten bieden!

Waar kunnen wij u van dienst mee zijn?

Wij bieden onze klanten uit Tilburg verschillende diensten tegen een scherpe prijs. Wij kunnen niet alleen projecten voor particulieren realiseren, maar wij werken ook met bedrijven en bijvoorbeeld scholen. Naast het uitvoeren van hekwerken bent u bij ons dan ook aan het juiste adres voor het realiseren van diverse poorten. Eventueel kunnen deze poorten voorzien worden van toegangscontrole. Het bouwen van tuinhuisjes en veranda’s behoort ook tot de mogelijkheden.

tilburg

Al deze verschillende werkzaamheden worden voor onze klanten in Tilburg steeds geheel in samenspraak uitgevoerd. Hierdoor is voldoet het eindresultaat geheel aan uw wensen.

Tielemans Hekwerk B.V., een bewuste keuze

Bent u op zoek bent naar een echte specialist voor het plaatsen van hekwerk in uw tuin in Tilburg of  bent u als bedrijf op zoek naar een onderneming voor het neerzetten van industrieel spijlenhekwerk? Het behoort allemaal tot onze mogelijkheden. Daar komt bij dat wij de tijd nemen om te luisteren naar de wensen van onze klanten. Dit, in combinatie met onze 25 jaar ervaring, zorgt ervoor dat wij voor ieder klant een hekwerk kunnen plaatsen dat aan hun verwachtingen voldoet.  Wat voor een soort hek u ook wilt laten neerzeten, Tielemans Hekwerk B.V. kan u helpen.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Zou u van onze diensten in Tilburg gebruik maken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak of een offerte. Op deze manier weet u meteen waar u rekening mee dient te houden en voorkomt u vervelende verrassingen achteraf. Wilt u een hekwerk in Tilburg? Kies dan voor een echte hekwerkspecialist en neem snel contact met ons op!