Zekerheid en gemak

Arm aandrijvingMet een automatische poortaandrijving wordt het openen en sluiten van toegangs- of inrijpoorten heel eenvoudig en bent u verzekerd van een veilige thuiskomst.

Dankzij de afstandbediening hoeft u niet meer uw auto of woning uit om de poort te bedienen. Elke poort is geschikt voor elektrische besturing. Alle mogelijke draai- en schuifpoorten met de meest uiteenlopende gebruiksfrequenties zijn ermee uit te rusten.

Er zijn verschillende soorten poortautomatiseringen mogelijk. Men moet hierbij denken aan ondergrondse (grondbak) of bovengrondse (arm, knikarm en schuifpoortautomatiseringen) motoren. Bovengrondse motoren zijn zichtbaar aan de binnenzijde en nauwelijks hoorbaar. De ondergrondse motoren zijn bijna geruisloos en zijn nagenoeg onzichtbaar met de poortvleugel verbonden. De motoren zijn zelfblokkerend en kunnen bij een eventuele stroomuitval met een sleutel gedeblokkeerd worden zodat de poort met de hand te bedienen blijft. Alle motoren zitten in een solide motorbehuizing en zijn CE-gekeurd.

Bediening kan plaatsvinden door middel van een drukknop, sleutelschakelaar, lusdetector, kaartlezer, fotocel of draadloze afstandbediening. Automatische registratie van voertuigen en personen is mogelijk, evenals registratie van selectieve passage.

Met een poortautomatisering van Tielemans Hekwerk heeft u zich verzekerd van een degelijk aangedreven, veilig en duurzaam systeem voor een verrassend gunstige prijs.

Bediening

Bediening

Bediening